Vandergraaf AM

Home

Diensten

Over Ons

Offerte

Contact

Links

Sitemap

Detachering

Administratie

Conversie

Personeel

Sparringpartner

Administratie

Van inkoopfactuur tot een leesbare resultatenrekening, van verkoopfactuur tot een juiste voorbereiding voor uw accountant. In principe is heel veel mogelijk. Dit kan voor een tijdelijke situatie zijn, maar zeer zeker ook voor een langere periode. Waar wij desgewenst bij u op locatie, of bij ons aan kantoor uw volledige administratie (of een deel daarvan) gaan verzorgen. Voor 90% kunnen wij alles in huis handelen, voor specialistische zaken kent ons kantoor een aantal zeer capabele partners.

Analyse

Een resultatenrekening, een balans, is leuk en vaak toereikend als het goed gaat. Want als het cijfer onderaan de streep matcht met uw gevoel is er toch niet veel aan de hand, zou je denken en hoef je als ondernemer niet echt meer te weten! Is dat zo? Weet u dat de meeste kosten buiten proportioneel stijgen in de betere periode. In een iets mindere periode zul je hoe dan ook moeten handelen. Want stel nu dat er een kink in de kabel komt, stel dat de consument toch even anders reageert, stel dat die recessie toch even meer impact heeft dan u zich vooraf voor kon stellen. Dan is het tijd (vaak al veel eerder) voor een transparante analyse.

Door transparantie, resultaat!

Hoe liggen de verhoudingcijfers, wat is mijn breakeven punt in de verkoop of hoeveel auto’s moet ik verkopen om voor het gehele bedrijf break even te draaien. Wat is een absorptievermogen binnen de werkplaats, in hoeverre is de after sales in staat de indirecte kosten te dekken? Efficiency op de brug of efficiency op de factuur. Wij zijn gespecialiseerd in het stellen van een juiste diagnose. Vaak gecombineerd en gespiegeld met een begroting, bedrijfsvergelijking op merk, maar zeer zeker niet minder in vergelijking tot de branche barometer van de BOVAG.

Advies

Vanuit een analyse volgt advies in een plan van aanpak, vertaald mogelijk en desgewenst in een (meer)jarenplanning, een budget etc. Ons advies legt zich vaak toe op het menselijk vlak, organisatorisch en uiteraard op financieel gebied.